کد مطلب: ۵۱۳۵۱۰
لینک کوتاه کپی شد

اخبار آرشیوی

اخبار آرشیوی

بانک مرکزی با ابلاغ ضوابط جدید در خصوص مؤسسات اعتباری غیرمجاز به بانک‌ها هشدار داد: پرداخت هر گونه سود تحت هر عنوان به مؤسسات فاقد مجوز ممنوع بوده و همچنین ارتباط این مؤسسات به شبکه شتاب بانک مرکزی از طریق بانک‌های مجاز غیرقانونی است

پیرو بخشنامه شماره 91/353477 مورخ 26/ 12 /1391 موارد زیر به بانک‌ها اعلام شده است:
1. ارائه خدمات به بانک‌ها و موسسات در شرف تاسیس و صندوق‌های قرضه‌الحسنه تک شعبه‌ای در حد افتتاح حساب جاری و قرض الحسنه پس انداز بلامانع است. پرداخت هر گونه سود تحت هر عنوان به موسسات فاقد مجوز ممنوع بوده و در بانک‌های دولتی مصداق زیان رساندن به دولت و در بانک‌های خصوصی مصداق بارز جفا کردن به سهامداران و سپرده‌گذاران است.
2. همان گونه که قبلا اعلام شد ارتباط موسسات فاقد مجوز و در شرف تاسیس به شبکه شتاب بانک مرکزی از طریق بانک‌های مجاز ممنوع می ‌باشد. از این رو سریعا نسبت به قطع این ارتباط اقدام کنند. در غیر این صورت شتاب بانک متخلف در مرحله اول به مدت 10 روز، مرحله دوم مدت یک ماه و بعد از آن به صورت دائم قطع خواهد شد.
3. موسساتی که دارای مجوز از بانک مرکزی بوده و در موعد مقرر اقدام به تمدید مجوز فعالیت نکرده‌اند مشمول همین حکم است

دیدگاه