کد مطلب: ۵۱۲۰۰۸
لینک کوتاه کپی شد

اخبار آرشیوی

اخبار آرشیوی

رئیس اتحادیه مرغداران تخم‌گذار استان تهران در گفتگو با «نسیم» با اشاره به کاهش شدید تخم‌مرغ در بازار، گفت: وزارت صنعت قیمت تضمینی هر کیلوگرم تخم‌مرغ را 2850 تا 3100 تومان اعلام کرده است اما امروز در بازار به دلیل افزایش، عرضه از 2150 تا 2450 تومان صورت می‌گیرد

ناصر نبی‌پور با اشاره به کاهش شدید برخی از نهاده‌های تولید از جمله ذرت در بازار تصریح کرد: شرکت پشتیبانی امور دام در مقابل تقاضای تولیدکنندگان اعلام کرده که ذرت ذخیره‌سازی ندارد و این در حالی است که مقادیر قابل توجهی ذرت در انبارهای غنی‌آباد شهرری توسط این معاونت ذخیره‌سازی شده است.
رئیس اتحادیه مرغداران تخم‌گذار استان تهران تأکید کرد: تا زمانی که بحث انتزاع وزارت جهاد کشاورزی اجرایی نشود مشکلاتی که در حال حاضر در معاونت پشتیبانی امور دام وجود دارد باقی خواهد بود.
دیدگاه