کد مطلب: ۳۱۳۳۲۱
لینک کوتاه کپی شد

اخبار آرشیوی

اخبار آرشیوی

رویترز اعلام کرد؛ کشورهای غربی طرحی را تهیه کرده‌اند که بر اساس آن در صورت بسته شدن تنگه هرمز تا یک ماه روزانه 14 میلیون بشکه نفت از ذخایر استراتژیک خود وارد بازار می‌کنند

مقامات ارشد آژانس بین‌المللی انرژی، که به 28 کشور مصرف کننده نفت خدمات مشاوره انرژی ارائه می دهد، روز پنجشنبه در مورد طرحی به بحث و تبادل نظر پرداختند که بر اساس آن قرار است، در صورت بسته شدن تنگه هرمز، به مدت یک ماه روزانه حدود 14 میلیون بشکه نفت خام از محل ذخایر نفتی کشورهای امریکا، اتحادیه اروپا، ژاپن و سایر وارد کنندگان، به بازار نفت تزریق شود.
بر اساس این گزارش، در صورت تزریق این میزان نفت، حجم نفت وارد شده به بازار از این طریق بیش از 5 برابر حجم نفت تزریق شده به بازار در جریان تهاجم نظامی عراق به کویت در سال 1990 خواهد بود.
دیدگاه