کد مطلب: ۳۱۰۱۸۳
لینک کوتاه کپی شد

اخبار آرشیوی

اخبار آرشیوی

رئیس اتحادیه دامداران استان تهران با بیان اینکه دامدار از فروش هر لیتر شیر به قیمت 715 تومان تنها 600 تومان از هزینه‌های خود را جبران میکند، گفت: دامدار در هر لیتر شیر 115 تومان ضرر میدهد

جمشید سلیمانی با بیان اینکه قیمت شیر تابع عوامل مختلف است، گفت: زمانی که قیمت نهاده‌های دامی بیشتر میشود قیمت شیرخام نیز افزایش مییابد.
وی با بیان اینکه برای تولید شیر باید از 15 قلم کالا استفاده کنیم، گفت: جو، ذرت، سویا، کنجاله، کاه و سیلو از جمله کالاهایی هستند که دامداران استفاده میکنند، ضمن اینکه نهاده‌های دامی 70 درصد هزینه‌های دامپروری را تشکیل میدهند.
رئیس اتحادیه دامداران استان تهران با اشاره به افزایش قمیت دلار در کشور گفت: 50 درصد نهاده‌های دامی متأثر از واردات است؛ جویی که در کشور تولید میشود به اندازه مصرف دام‌ها نیست بنابراین باید از سایر کشورها وارد شود.
سلیمانی افزود: اگر یک تن جو را بخواهیم با دلار یک هزار و 575 تومان وارد کنیم حداقل در هر تن 40 درصد افزایش قیمت خواهیم داشت که به طور قطع روی قیمت گوشت قرمز و شیر نیز اثر میگذارد.
دیدگاه