کد مطلب: ۳۰۵۶۲۶
لینک کوتاه کپی شد

اخبار آرشیوی

اخبار آرشیوی

وزیر نیرو درباره وضعیت پرداخت بدهی وزارت نیرو به پیمانکاران گفت: این بدهی شامل مطالبات سامانه بانکی و پیمانکاران صنعت آب و برق است/ دو هزار میلیارد ریال از مطالبات پیمانکاران خرد صنعت برق پرداخت شد

مجید نامجو افزود: بدهی‌های وزارت نیرو به سامانه بانکی حدود 70 هزار میلیارد ریال بود که خوشبختانه براساس مصوبه هیأت وزیران به دولت منتقل شد تا از طریق خصوصی‌سازی و فروش سهام تهاتر شود.
به گفته وزیر نیرو، بخشی از بدهی های وزارت نیرو نیز مربوط به مطالبات پیمانکاران عمده ای نظیر شرکت های مپنا و ایران ترانسفو است که این شرکت ها به دلیل توانمندی بالا، می توانند از تجهیزات وزارت نیرو ازجمله نیروگاه ها به عنوان بخشی از مطالبات خود بهره مند شوند.
نامجو با بیان آنکه ساز و کار این اقدام در قانون نیز پیش بینی شده است، تصریح کرد: در این زمینه، تاکنون نیروگاه هایی به شرکت‌های پیمانکار واگذار شده است.
دیدگاه