کد مطلب: ۲۹۱۸۴۲
لینک کوتاه کپی شد

اخبار آرشیوی

اخبار آرشیوی

رئیس کمیسیون انرژی مجلس از به رأی گذاشتن تخلفات دولت در هدفمندی یارانه‌ها، استقراض از بانک مرکزی در سال 89 و عدم بازپرداخت آن، عدم پرداخت سهم بخش تولید در صحن مجلس خبر داد

حمیدرضا کاتوزیان با اعلام این خبر اظهارداشت: کمیسیون انرژی پس از بررسی نحوه اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها در راستای بعد نظارتی، قصد دارد تخلفات دولت در اجرای این قانون را به مجلس گزارش کند.
وی گفت: این گزارش در راستای ماده 233 آیین‌نامه داخلی مجلس تهیه می‌شود و در صورت رأی مجلس به گزارش کمیسیون، موضوع برای رسیدگی به قوه قضائیه ارجاع می‌شود.
رئیس کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: طبق گزارشاتی که از دستگاه‌های اجرایی دریافت شده، اجرای این قانون تاکنون سبب کاهش رشد مصرف و همچنین صرفه‌جویی در استفاده از حامل‌های انرژی و سایر کالاها و خدمات مشمول یارانه شده است، اما در نحوه اجرای قانون تاکنون اشکالاتی وجود داشته که دولت باید هرچه سریع‌تر نسبت به رفع این نواقص اقدام کند.
دیدگاه