کد مطلب: ۲۸۱۱۹۳
لینک کوتاه کپی شد

اخبار آرشیوی

اخبار آرشیوی

نشریه بین‌المللی"بیزینس مانیتور"، رشد اقتصادی ایران برای سال 2011 را 1.6 درصد و متوسط رشد اقتصاد ایران در پنج سال منتهی به 2015 را دو درصد پیش‌بینی کرد

این نشریه در گزارشی از چشم‌انداز اقتصادی ایران تا سال 2015 پیش‌بینی کرد تولیدات برنج ایران در دوره پنج ساله 2010 تا 2015 رشد 15.1 درصدی را شاهد خواهد بود و به 1.7 میلیون تن می‌رسد.

افزایش تقاضا و افزایش کوتاه‌مدت در قیمت‌های جهانی، برخی از تولیدکنندگان برنج در ایران را به افزایش تولید خود تشویق می‌کند. دولت نیز تلاش‌هایی برای محدود‌کردن واردات با وضع کردن تعرفه‌های گمرکی انجام خواهد داد و در نتیجه انتظار می‌رود تولید برنج در ایران طی این مدت افزایش یابد. بر اساس این گزاش مصرف ذرت در ایران تا سال 2015 رشد 17.6 درصدی خواهد داشت و به 6.6 میلیون تن خواهد رسید. این رشد بیشتر به علت رشد بخش دامداری و رشد مصرف داخلی گوشت است. میزان تولید ذرت ایران کم و غیر قابل توجه است.
تولید ماکیان نیز تا سال 2015 رشدی 16.7 درصدی خواهد داشت و این میزان برابر با 1.9 میلیون تن خواهد بود. تولید ماکیان با کم‌شدن قیمت مواد غذایی در سال‌های آتی رشد خواهد داشت و تقاضای داخلی برای گوشت به خصوص مرغ افزایش می‌یابد.
پیش‌بینی رشد واقعی تولید ناخالص داخلی ایران نیز در سال 2015 برابر با 1.2 درصد است که این میزان در سال 2011 برابر با 1.6 درصد و متوسط آن در طی سال‌های 2010 تا 2015 برابر با دو درصد برآورد شده است.

دیدگاه