اخبار آرشیوی

معاون وزیر نیرو از فراهم شدن امکان ایجاد ذخیرهسازی 12 میلیارد متر مکعب آب خبر داد و گفت: هماکنون 135 سد در کشور در حال ساخت است و به همین میزان پروژههای مطالعاتی در دست داریم
محمدرضا عطارزاده امروز در سیزدهمین همایش مدیران ارشد صنعت آب و برق کشور با بیان اینکه یکی از تلاشهای وزارت نیرو در حوزه آب بحث ذخیرهسازی در زمان بارش است، گفت: در این ارتباط اقدامات گسترده و مناسبی در سطح کشور از سالهای گذشته در جریان است.
معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا اظهار داشت: با تلاشهای صورت گرفته ظرفیت ذخیرهسازی آب و سدسازی مناسبی را در کشور داریم و از این طریق امکان ذخیرهسازی 12 میلیارد متر مکعب آب فراهم شده است.
عطارزاده ادامه داد: این میزان مخزن در حال حاضر یا به بهره برداری رسیده و یا در مرحله آبگیری است و باید گفت طی چند ماه آینده این ذخیره سازی ها به صورت کامل انجام خواهد شد.