کد مطلب: ۲۷۹۹۸۷
لینک کوتاه کپی شد

اخبار آرشیوی

اخبار آرشیوی

معاون اول رئیس‌جمهور در حاشیه سیزدهمین همایش سراسری مدیران آب و برق کشور: به دنبال اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها و صرفه‌جویی 10 درصدی در مصرف برق، امسال 26 درصد به ظرفیت صادراتی کشور افزوده شد

به گزارش«نسیم»، محمدرضا رحیمی با اشاره به رتبه سوم ایران در سدسازی اذعان داشت: مهم است که هموطنان بدانند زمانی خارجی‌ها برای ایران سد می‌ساختند، اما امروز نه تنها قدرت اول منطقه هستیم بلکه در جهان رتبه سوم سدسازی را به خود اختصاص داده‌ایم. وی ادامه داد: ایران در منطقه با گذشت 30 سال از پیروزی انقلاب اسلامی رتبه اول تولید برق را به خود اختصاص داده است. رحیمی افزود: ایران رتبه شانزدهم تولید برق جهان را دارا است.
معاون اول رئیس جمهور گفت: در حال حاضر 63 هزار و 400 مگاوات برق در ایران تولید می‌شود. رحیمی تعداد سدهای در دست ساخت کشور را 135 سد اعلام کرد و گفت: با بهره برداری از این سدها و انتقال آب آن از طریق کانال به مزارع تحولی شگرف در بخش کشاورزی ایجاد خواهد شد.
دیدگاه