کد مطلب: ۲۷۶۹۹۸
لینک کوتاه کپی شد

اخبار آرشیوی

اخبار آرشیوی

یک نماینده مجلس از کشف اسناد جدید از اختلاس 3000 میلیاردی خبر داد و گفت: بانک مرکزی و وزارت اقتصاد با این موضوع مرتبط هستند

موسی ثروتی با بیان اینکه به دست آمدن اسناد جدیدی در ارتباط با دستور مساعدت در واگذاری شرکت فولاد اهواز موجب مصمم‌شدن نمایندگان به استیضاح وزیر اقتصاد شد، گفت: علیرغم تأکید وزیر بر عدم دستور برای واگذاری شرکت فولاد اهواز اسناد جدیدی در این ارتباط به دست آمده است.
ثروتی در خصوص طرح استیضاح وزیر امور اقتصادی و دارایی اظهار داشت: برکناری و استعفای سه تن از مدیران عامل بانک بر نظر نمایندگان تأثیرگذار خواهد بود، اما طبق علاوه بر این سه بانک، بانک مرکزی و وزارت اقتصاد با این ماجرا مرتبط هستند.
وی یکی از دلایل مطرح شدن استیضاح وزیر را به برخی اسناد عنوان کرد و افزود: آقای حسینی وقتی در مجلس حاضر شد تأکید کرد که هیچ دستوری برای واگذاری مجموعه فولاد اهواز به گروه امیر منصور آریا نداده اما اسنادی به دست نمایندگان رسید که حاکی از دستور وزیر برای مساعدت در واگذاری شرکت فولاد اهواز به این گروه است و زمانی که این سند به مجلس آمد نمایندگان مصمم شدند موضوع استیضاح را دنبال کنند.
دیدگاه