کد مطلب: ۲۷۱۳۰۶
لینک کوتاه کپی شد

اخبار آرشیوی

اخبار آرشیوی

مدیرعامل شرکت خدمات انفورماتیک راهبر: در جلسه روز گذشته ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، کلیه گوشی‌های موبایل وارداتی از اول مهرماه سال جاری ملزم به دریافت بارکد دو بعدی شدند

محمود اعلایی درگفتگو با «نسیم» اعلام کرد: گوشی‌های موبایل پس از دریافت بارکعد دو بعدی در سامانه طرح شبنم(شبکه بازرسی و نظارت مردمی ) ثبت می‌شوند.
طرح شبکه بازرسی نظارت مردمی در حقیقت ایجاد سامانه‌ای را دنبال می‌کند که در آن همه مردم می‌توانند، تنها با داشتن یک گوشی تلفن همراه دارای دوربین، و با استفاده از نرم‌افزاری که در اختیار ایشان قرار گرفته است، علاوه بر اطمینان از اصالت کالای خریداری شده و یاری دولت در شناسایی عوامل توزیع کالای قاچاق و جعلی، از مشوق‌های اعتباری نیز برخوردار گردد؛ در واقع این طرح ضریب نفوذ بازرسی و کنترل کالاهای قاچاق و غیر مجاز را گسترش می‌دهد.
دیدگاه