کد مطلب: ۲۶۸۹۷۴
لینک کوتاه کپی شد

اخبار آرشیوی

اخبار آرشیوی

معاون برنامه‌ریزی وزیر صنعت‌، معدن و تجارت: در چهارماه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته تولید فولاد خام 16.04درصد، آلومینیوم هشت درصد،‌ شمش روی 14 درصد، سیمان 19.02 درصد و تولید کاشی 24 درصد افزایش داشت

به گزارش «نسیم»، سید‌رضا فاطمی‌‌امین در نشست خبری خود از رشد پروانه‌های بهره‌برداری صنعت و معدن در پنج ماه نخست امسال نسبت به مشابه سال گذشته خبر داد و گفت: از نظر تعداد چهار درصد‌، حجم سرمایه‌گذاری 45.5 درصد و از نظر اشتغال 187 درصد رشد داشته است.
وی افزود: در این مدت صدور جواز تأسیس از نظر تعداد 28.03 درصد، حجم سرمایه‌گذاری پیش‌بینی شده از سوی متقاضی 62.5 درصد و از نظر اشتغال پیش‌بینی شده نیم درصد رشد داشت.
وی با بیان اینکه بیشترین مشکلات صنایع مربوط به تأمین مالی است‌، گفت: کمتر از هفت درصد مشکلات صنایع به "هدفمندسازی یارانه‌ها" مربوط می‌شود.
دیدگاه