کد مطلب: ۲۵۴۹۰۷
لینک کوتاه کپی شد

اخبار آرشیوی

اخبار آرشیوی

رئیس ‌کل بانک مرکزی از تدوین لایحه "حذف چهار صفر از پول ملی" و ارسال آن به مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: حذف صفرها می‌تواند 80 تا 100 سال دوام داشته باشد

محمود بهمنی در مورد آخرین وضعیت برنامه دولت برای حذف چهار صفر از پول ملی گفت: دولت به طور قطع حذف چهار صفر از پول ملی را در قالب لایحه‌ای به مجلس ارسال خواهد کرد تا نظر قوه مقننه را نیز داشته باشد؛ چراکه به نظر می‌رسد اگر در این پروژه، حمایت همه‌جانبه اقشار مختلف جامعه نباشد، کافی است که یک نماینده مجلس مقاله بنویسد و این موضوع، حتما کار را سخت خواهد کرد.
رئیس‌کل بانک مرکزی افزود: بر این اساس، دولت به این فکر افتاد که همزمان با دریافت اظهارنظر عمومی، تأئید مجلس را نیز اخذ کند، البته تأکید بیشتر بر روی نام واحد پولی است.
وی تصریح کرد: این پروژه بسیار مهم است؛ چراکه اولین باری است که در ایران این موضوع اتفاق می‌افتد و ممکن است تصمیم نهایی، 80 تا 100 سال بعد هم پابرجا بوده و تداوم داشته باشد؛ بنابراین مجلس نمی‌تواند از این موضوع بی‌خبر باشد و بعد از انجام کارها، یک مرتبه اعتراض هم کند و دولت هم پاسخی برای آن نداشته باشد.

دیدگاه