کد مطلب: ۲۱۵۳۹۹۶
لینک کوتاه کپی شد
«نود اقتصادی» گزارش می‌دهد؛

هیجان بازار ارز افتاد، پله ۵۱ هزار تومان دوام نیاورد

هیجان بازار ارز افتاد، پله ۵۱ هزار تومان دوام نیاورد

همانطور که پیش‌بینی می‌شد بازار ارز شنبه، قیمت‌های غیرواقعی دلالان را پس زد و به سرعت نزولی شد. به این ترتیب محدوده ۵۱ برای دلار تلگرامی حتی یک روز کاری هم دوام نیاورد و در معاملات روز شنبه به ۵۰ هزار تومان سقوط کرد.

به گزارش « نود اقتصادی » همانطور که پیش‌بینی می‌شد بازار ارز شنبه، قیمت‌های غیرواقعی دلالان را پس زد و به سرعت نزولی شد. به این ترتیب محدوده ۵۱ برای دلار تلگرامی حتی یک روز کاری هم دوام نیاورد و در معاملات روز شنبه به ۵۰ هزار تومان سقوط کرد.

اما در حد فاصل فردوسی تا استانبول امکان خرید دلار در عدد ۴۹ هزار و ۹۵۰، از دست، وجود داشت.
کارشناسان در هفته گذشته گفته بودند که بازار، قیمت‌های اعلامی در پایان روز چهارشنبه و ابتدای پنج شنبه را نخواهد پذیرفت و معاملات روز شنبه به سرعت تمام این افزایش قیمت را از دست می‌دهد.

آنها می‌گویند باید تا محدوده میانگین حرکت شش ماهه صبر کرد و قیمت دلار برای بازار اکنون کمتر از ۵۰ هزار تومان است. هرچند که در این محدوده نیز تقاضایی در بازار نبود و این نرخ ها نیز با نیم نگاهی از طرف بازار ساز می‌شکند.

درحال حاضر تحلیل گران به رفتار بعدی بازارساز در مرکز مبادله توجه دارند و میگویند تحولاتی که در مرکز مبادله صورت می‌پذیرد، میتواند سرنوشت کف ۴۹ هزار تومان را برای هفته های آینده مشخص کند.

اگر عرضه‌ها در مرکز مبادله افزایش یابد و مازاد عرضه در نیما همچنان افزایشی بماند، دلار تلگرامی نیز به کف محدوده حرکتی سال ۱۴۰۲ و عدد ۴۷ هزار تومان باز می‌گردد. آنها می گویند مازاد عرضه حواله در نیما، فشار عرضه در سایر بازارها را تشدید خواهد کرد و دیر یا زود موج کاهشی بعدی را به بازارهای غیررسمی تحمیل خواهد کرد.

این موضوع در حال حاضر پیشنهادات فروش را افزایش داده و دلالان در محدوده‌های کنونی به راحتی تخفیف می‌دهند.

دیدگاه