کد مطلب: ۲۱۵۰۲۱۷
لینک کوتاه کپی شد
"وسینا" 48 درصد درآمد تسهیلات محقق کرد

روند صعودی شاخص تسهیلات بانک سینا

روند صعودی شاخص تسهیلات بانک سینا

بانک سینا از ابتدای فروردین سال 1401 تا پایان مهر ماه سال جاری ، توانست " مانده اول ماه تسهیلات"  خود را از  مبلغ دو هزار و 203 میلیون میلیون ریال به دو هزار و 779 میلیون میلیون ریال با رشد 26 درصدی به ثبت برساند .

به گزارش «نود اقتصادی»، بانک سینا از ابتدای فروردین سال 1401 تا پایان مهر ماه سال جاری ، توانست " مانده اول ماه تسهیلات" خود را از مبلغ دو هزار و 203 میلیون میلیون ریال به دو هزار و 779 میلیون میلیون ریال با رشد 26 درصدی به ثبت برساند .

همچنین" مانده پایان ماه تسهیلات" وسینا در هفت ماهه سال 1401 نسبت به دوره مشابه سال گذشته حدود 20 درصد افزایش داشت و از مبلغ دو هزار و 334 میلیون میلیون ریال به بیش از دو هزار و 801 میلیون میلیون ریال ارتقا یافت.

بانک سینا در دوره عملکرد ابتدای سال جاری تا پایان مهر ماه ،بیش از 34 هزار و 903 میلیارد ریال درآمد محقق ساخت که نسبت به درآمد 31 هزار و 601 میلیارد ریالی آن در دوره مشابه سال گذشته 10 درصد رشد را نشان می دهد . بیشترین افزایش درآمد تسهیلات "وسینا" در شهریور ماه امسال به میزان 48 درصد ثبت شده است.

دیدگاه