کد مطلب: ۲۱۴۵۲۲۱
لینک کوتاه کپی شد
رئیس اتحادیه قنادان و شیرینی فروشان تهران در گفتگو با «نود اقتصادی»

دولت روحانی کلی به قنادان وعده داده بود، هیچکدام را اجرایی نکرد

دولت روحانی کلی به قنادان وعده داده بود، هیچکدام را اجرایی نکرد

علی بهره مند بیان کرد: دولت آقای روحانی تا روز آخر هم به هیچ وجه به وعده‌های حمایتی خودش از کارگران اصناف خصوصا قنادان عمل نکرد.

علی بهره‌مند، رئیس اتحادیه قنادان و شیرینی فروشان تهران در گفتگو با « نود اقتصادی » اظهار داشت: از ابتدای شیوع بیماری کرونا تا امروز ۲٠٠ واحد قنادی در تهران از بین ۳٠٠٠ واحد فعال به کلی تعطیل شدند و کارایی خود را از دست دادند.

وی بیان کرد: سازمان امور مالیاتی و بیمه به هیچ وجه به قنادان و سایر اصناف تخفیفی ندادند و با این وضعیت اقتصادی مطالبات خود را از ما خواستند.

بهره‌مند افزود: قبل از عید تقاضای مردم برای خرید شیرینی به پایین‌تر حد خود در تاریخ قنادان کشور رسید و ۵۵ درصد نسبت به قبل از کرونا کاهش پیدا کرد.

رئیس اتحادیه قنادان و شیرینی فروشان تهران گفت: دولت آقای روحانی تا روز آخر هم به هیچ وجه به وعده‌های حمایتی خودش از کارگران اصناف خصوصا قنادان عمل نکرد.

دیدگاه