کد مطلب: ۲۱۴۰۲۷۶
لینک کوتاه کپی شد
رییس کمیته دستمزد کانون عالی شورای اسلامی کار:

دلیل تعلل دولت در تصویب حق مسکن کارگران مشخص نیست

دلیل تعلل دولت در تصویب حق مسکن کارگران مشخص نیست

فرامرز توفیقی بیان کرد: با وجود اینکه این مصوبه شورای عالی کار با قید فوریت به دولت رفته است، اما هنوز تصویب نشده است وعلت تعلل دولت مشخص نیست.

به گزارش « نود اقتصادی »، فرامرز توفیقی، رییس کمیته دستمزد کانون عالی شورای اسلامی کار اظهار داشت: سال گذشته به بهانه سالگرد قانون کار، دولت "افزایش حق مسکن" را به کارگران هدیه داد و این کار بسیار بی معنا است. امسال نیز با وجود اینکه این مصوبه شورای عالی کار با قید فوریت به دولت رفته است، اما هنوز تصویب نشده است وعلت تعلل دولت مشخص نیست.

وی بیان کرد: اعلام کرده اند که کارفرمایان هزینه واکسن کارگران را بدهند، این در حالی است که در برخی بخش ها کارگران حقوق های ۵ تا ۶ ماهه معوق دارند. به همین دلیل کارگران می گویند، کارفرمایان حقوق ما را بدهند واکسن نمی خواهیم. گلایه کارگران از نبود دستمزد مناسب و مطابق هزینه های زندگی و پرداخت به موقع است.

دیدگاه