کد مطلب: ۲۱۳۸۵۵۷
لینک کوتاه کپی شد
نایب رئیس سابق اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه:

دولتمردان پاسخ دهند با ظرفیت ۱۲ میلیاردی صادرات به روسیه چه کرده اند؟

دولتمردان پاسخ دهند با ظرفیت ۱۲ میلیاردی صادرات به روسیه چه کرده اند؟

قدیر قیافه بیان کرد: وقتی صادرات ایران در دوره ۱۰ساله، سالانه از ۳۲۰ تا ۳۳۰ میلیون دلار فراتر نرفته، باید پرسید دولتمردان با این ظرفیت چه کرده‌اند؟ 

به گزارش ‌« نود اقتصادی »، قدیر قیافه ، نایب رئیس سابق اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه اظهار داشت: واردات ۲۵۴ میلیارد دلاری کالا و ۹۷ میلیارد دلار خدمات توسط روسیه ظرفیت‌های عظیمی است؛ در این خصوص سازمان توسعه تجارت می‌گوید ۱۲ میلیارد دلار ظرفیت داریم، اما باید واقعیت را در میدان عمل دید. وقتی صادرات ایران در دوره ۱۰ساله، سالانه از ۳۲۰ تا ۳۳۰ میلیون دلار فراتر نرفته، باید پرسید دولتمردان با این ظرفیت چه کرده‌اند؟

وی بیان کرد: زمانی هم که روابط اقتصادی و سیاسی روسیه و ترکیه در پی سقوط هواپیمای روسی به‌دست ترکیه به‌هم خورد. وزیر انرژی روسیه که رئیس روسی کمیسیون مشترک اقتصادی بود به ایران آمد.

نایب رئیس سابق اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه گفت: این بزرگ‌ترین هیات تجاری ایران و روسیه در ۴۰ سال اخیر بود که تشکیل جلسه مشترک داده بودند. در آن جلسه ۶۰۰ تا ۷۰۰ فعال اقتصادی حضور داشتند و تصور می‌شد ایران به‌سرعت بتواند سهم بیشتری در بازار کالا و خدمات روسیه به‌دست آورد اما متاسفانه این اتفاق نیفتاد و پس از ۶ یا ۷ ماه برآوردها وارونه شد و تجارت روسیه و ترکیه برقرار شد و ما نتوانستیم جای خالی ترکیه را در روسیه پر کنیم.

دیدگاه