کد مطلب: ۲۱۳۷۹۱۴
لینک کوتاه کپی شد
سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۰:

 آب، برق و گاز ۱۳۱ شهرستان محروم رایگان می شود

 آب، برق و گاز ۱۳۱ شهرستان محروم رایگان می شود

رحیم زارع بیان کرد: حدود ۱۳۱ شهرستان محروم در کشور داریم و برای این‌که مجلس بتواند از این اقشار حمایت کند آب، برق و گاز آنها را تا میزان الگوی مصرف رایگان در نظر گرفته است.

به گزارش « نود اقتصادی »، رحیم زارع، سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۰ اظهار داشت: حدود ۱۳۱ شهرستان محروم در کشور داریم که اغلب در مصرف حامل‌های انرژی در دسته کم‌مصرف‌ها قرار دارند. برای این‌که مجلس بتواند از این اقشار حمایت کند آب، برق و گاز آنها را تا میزان الگوی مصرف رایگان در نظر گرفته است.

وی بیان کرد: مابه‌التفاوت این مبلغ از مشترکان پرمصرف دریافت خواهد شد و وزارتخانه‌های نفت و نیرو موظفند برای مشترکان کم‌مصرف اقشار کم‌درآمد تخفیف صددرصدی در نظر بگیرند. برای برق حدود ۸۰۰ میلیارد تومان و برای آب و گاز میزان بیشتری بودجه باید در نظر گرفته شود که با افزایش پلکانی مشترکان پرمصرف پوشش داده خواهد شد. مصوبه اخیر کمیسیون تلفیق در راستای اجرای عدالت و حمایت از اقشار کم‌درآمد است.

دیدگاه