کد مطلب: ۲۱۳۴۱۰۵
لینک کوتاه کپی شد
عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی تهران:

سرمایه گذاران خارجی تحت تاثیر آمریکا هستند/ باید سرمایه گذاران داخلی را حمایت کنیم، تا خارجی‌ها هم تمایل به سرمایه گذاری پیدا کنند

سرمایه گذاران خارجی تحت تاثیر آمریکا هستند/ باید سرمایه گذاران داخلی را حمایت کنیم، تا خارجی‌ها هم تمایل به سرمایه گذاری پیدا کنند

علامیرمحمد صادقی بیان کرد: سرمایه‌گذاران خارجی بیش از همه تحت تاثیر آمریکا قرار دارند. در واقع تبلیغاتی که علیه ایران شکل گرفته منجر شده است تا اقدامات ما به اندازه تخریب‌های جبهه مقابل مفید نباشد.

به گزارش « نود اقتصادی »، علامیر محمدصادقی، عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی تهران اظهار داشت: سرمایه‌گذاران خارجی بیش از همه تحت تاثیر آمریکا قرار دارند. در واقع تبلیغاتی که علیه ایران شکل گرفته منجر شده است تا اقدامات ما به اندازه تخریب‌های جبهه مقابل مفید نباشد. اگر ما مردم خودمان را تشویق به سرمایه‌گذاری کنیم و برای آنها تسهیلات شایسته‌ای در نظر بگیریم، می‌تواند زمینه‌ای را فراهم سازد تا این افراد با سرمایه‌گذاران خارجی شریک شوند و با مشارکت، آنها را نسبت به سرمایه‌گذاری در ایران ترغیب کنند.

وی بیان کرد: به عبارت دقیق‌تر، می‌توان شرایطی را مهیا ساخت تا بازرگانان ایرانی با خارجی‌ها در حوزه تولید یا راه‌اندازی کارخانه‌ها مشارکت کنند. در زمان‌های قدیم هم به همین شکل بود و خارجی‌های خواهان سرمایه‌گذاری در کشور با صادرکنندگان ایرانی شریک می‌شدند و این مهم منجر به تشویق آ‌نها برای چنین اقدامی می‌شد.

دیدگاه