کد مطلب: ۲۱۱۱۲۸۷
لینک کوتاه کپی شد

مخازن"سی ان جی یک میلیون خودرو فرسوده است/2 میلیون خودرو غیرمجاز دوگانه سوز شده اند

مخازن"سی ان جی یک میلیون خودرو فرسوده است/2 میلیون خودرو غیرمجاز دوگانه سوز شده اند

محسن مشایخی با تاکید بر اینکه لازم است مخازن فرسوده هرچه زودتر از رده خارج شود، اظهار کرد:زمانیکه خودروهای فرسوده از رده خارج می شوند، تعدادی از مخازن فرسوده آنها مجدد به چرخه حمل و نقل کشور باز می گردد.

« نود اقتصادی »: رئیس دبیرخانه دائمی' سی. ان. جی ' کشور گفت: بیش از یک میلیون دستگاه خودرو دوگانه سوز با مخازن فرسوده ' سی. ان. جی ' در کشور وجود دارد و سال به سال نیز به تعداد آنها افزوده می شود.

محسن مشایخی در مراسم آغاز طرح ملی تعویض مخازن فرسوده خودروهای گازسوز در اصفهان افزود: حدود پنج میلیون و 300 هزار خودروی دوگانه سوز در کشور وجود دارد که 2 میلیون خودرو از میان آنها، تبدیل غیرمجاز بوده و فاقد شناسنامه است.

رئیس دبیرخانه دائمی ' سی. ان. جی' کشور با تاکید بر اینکه لازم است این مخازن فرسوده هرچه زودتر، تعویض و از رده خارج شود، اظهار کرد: یکی از مشکلات موجود در این زمینه این است که زمانیکه خودروهای فرسوده از رده خارج می شوند، تعدادی از مخازن فرسوده آنها مجدد به چرخه حمل و نقل کشور باز می گردد.

مشایخی اضافه کرد: با توجه به گذشت زمان و نبود نظارت دقیق و استاندارد بر خودروهای تبدیلی و خروج مخازن فرسوده باید برای جلوگیری از خطرهای این مخازن و معدوم سازی آنها اقدامی انجام شود.

وی یکی از این اقدام ها را اجرای طرح ملی تعویض مخازن فرسوده خودروهای گازسوز در کشور بیان کرد و گفت: این طرح در مرحله نخست بطور آزمایشی در پنج استان اصفهان، تهران، فارس، خوزستان و قزوین اجرا و سپس در همه استان ها اجرا می شود.

مشایخی با بیان اینکه این طرح شامل خودروهای سواری و سنگین است، گفت: در سال نخست اجرای این طرح حدود 300 هزار خودرو زیر پوشش قرار می گیرد و اگر بانک های دیگر وارد این طرح شوند می توان تا سقف 600 هزار خودرو در سال را پوشش داد.

وی با اشاره به اینکه کارهای مطالعاتی و برنامه ریزی این طرح از 2 سال گذشته آغاز شد، افزود: یکی از اهداف این طرح این است که مخازن بدون شناسنامه و فاقد اعتبار که بیشتر آنها خارجی است و کسی مسئولیت آنها را بر عهده نمی گیرد و همچنین مخازن فرسوده خطرآفرین، تعویض و به جای آنها از مخازن تولید داخلی با گارانتی و دارای شناسنامه استفاده شود.

وی خاطرنشان کرد: سامانه ای برای این طرح به نشانی اینترنتی www.tavizmakhzan.ir راه اندازی شده و مالکان خودروهای دوگانه سوز می توانند با مراجعه به آن از تسهیلات بانکی استفاده کرده و مخازن جدید دریافت کنند.

طرح ملی تعویض مخازن فرسوده خودروهای گازسوز با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت کشور، سازمان ملی استاندارد ایران، پست بانک، دبیرخانه دائمی ' سی. ان. جی ' کشور و اتحادیه کشوری سوخت های جایگزین بطور آزمایشی در پنج استان اصفهان، فارس، تهران، خوزستان و قزوین آغاز شده است.

هدف از اجرای این طرح، استاندارد سازی مخازن خودروهای ' سی. ان. جی' ، کاهش آلودگی هوا، جلوگیری از خروج ارز و اشتغالزایی اعلام شده است.

دیدگاه