کد مطلب: ۲۱۰۷۳۲۳
لینک کوتاه کپی شد
رئیس اتاق اصناف مطرح کرد:

نمی‌دانم پلاسکو دوباره ساخته می‌شود یا نه/ پیشنهادها برای تبدیل زمین پلاسکو به فضای سبز رد شد

نمی‌دانم پلاسکو دوباره ساخته می‌شود یا نه/ پیشنهادها برای تبدیل زمین پلاسکو به فضای سبز رد شد

رئیس با بیان اینکه در ابتدا باید سیاست ساخت ساختمان پلاسکو مشخص شود، گفت: اما نمی‌دانم سیاست بر این است که آنجا باید ساخته بشود یا نه؟

علی فاضلی در گفت‌وگو با خبرنگار بازرگانی خبرگزاری فارس، در رابطه با وضعیت ساخت ساختمان پلاسکو گفت: شک نکنید، من دنبال این قصه هستم و باید باشم.

رئیس اتاق اصناف ایران با بیان اینکه مسئولیت کار ساخت ساختمان پلاسکو برعهده شهرداری است، گفت: شهرداری باید مجوز لازم برای ساخت را بدهد.

وی با بیان اینکه در ابتدا باید سیاست ساخت ساختمان پلاسکو مشخص شود، گفت: اما نمی‌دانم سیاست بر این است که آنجا باید ساخته بشود یا نه؟

فاضلی با بیان اینکه اگر این سیاست‌گذاری را به ما اعلام کنند من بیشتر می‌توانم این قضیه را دنبال کنم، گفت: متأسفانه هنوز این سیاست‌گذاری در مورد ساخت مجدد پلاسکو به من اعلام نشده و هنوز هیچ مجوزی برای ساخت پلاسکو صادر نشده است.

وی در پاسخ به سؤال فارس مبنی بر اینکه اگر سیاست بر این باشد که پلاسکو ساخته نشود، تکلیف کسبه چه می‌شود، گفت: یقین بدانید نهاد تحت رهبری آقای سعیدی‌کیا یعنی بنیاد مستضعفان مکلف است و بنیاد باید حقوق مکتسبه اصناف را به آنها بپردازد و این سرقفلی محاسبه شود و به قیمت روز به آنها پرداخت شود.

وی همچنین در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه شما قبلاً اشاره کرده بودید که ساختمان پلاسکو حتماً ساخته می‌شود، اما الان صحبت‌های دیگری دارید، بیان داشت: شک نکنید ساخته می‌شود، ساختمان پلاسکو بازسازی می‌شود و تحویل افراد می‌شود، اگر یک درصد چنان اتفاقی بیفتد و سیاست کشور بر این باشد که آن مکان ساخته نشود، می‌گویم که بنیاد مکلف به پرداخت حقوق آنها می‌باشد.

رئیس اتاق اصناف ایران افزود: پیشنهاداتی برای تبدیل شدن مکان ساختمان پلاسکو به پارک داده شد که رد شده است، اما صحبت‌های آقای سعیدی‌کیا در مجموع بر آن است که آنجا حتماً ساخته می‌شود و تحویل کسبه داده می‌شود.

فاضلی بیان داشت: ولی کمی فرایند طول کشیده و دلیل این بوده که به ابتدای سال، تغییر دولت و تغییر شورای شهر موضوع ساخت برخورد کرده و این مسائل باعث شده تا بازسازی پلاسکو کمی زمان ببرد.

وی همچنین بیان داشت: اینکه دوستان ما در محل جدید تعبیه‌شده برای آنها مستقر نشدند، اجاره‌نامه تنظیم نکردند و کارهای حقوقی را انجام نداده‌اند، بنابراین نمی‌توانند از مواهب مصوب هیأت وزیران استفاده کنند.

منبع: فارس

مسئولیت صحت اخبار ارائه شده به عهده منبع خبر بوده و این رسانه صرفاً رسالت اطلاع‌رسانی خود را در این رابطه انجام می‌دهد.

دیدگاه