فشار شرکتهای بیمهای به رئیس کل!/ "امین" گزارش تفکیکی عملکرد شرکتهای بیمهای را منتشر نکرد!

با نشر گزارش کلی عمکلرد صنعت بیمه در ماه یازدهم، دو گزینه به ذهن متبادر میشود ؛ فراموشی و کم اهمیتی دست اندرکاران بخش آمار بیمه مرکزی در انتشار این گزارش و یا فشار شرکتهای بیمهای به رئیس کل.
گروه اقتصادی «نسیمآنلاین»- اسفندماه سال ۹۴ هم به انتها رسید، اما بیمه مرکزی انتشار آمار عملکرد تفکیکی یازده ماهه شرکتهای بیمهای را به باد فراموشی سپرد!
به گزارش خبرنگار نسیم آنلاین ، بیمه مرکزی به عنوان نهاد ناظر بر صنعت بیمهای کشور، هر ماه گزارشی از عملکرد کل صنعت بیمه و فعالیت شرکت ها به صورت تفکیکی منتشر می سازد، اما با وجود نشر گزارش کلی یازده ماهه در واپسین روز کاری سال ۹۴ ، اطلاعی از عملکرد تفکیکی مربوط به ماه یازدهم شرکتهای بیمهای بر روی در گاه اطلاع رسانی بیمه مرکزی وجود ندارد!
هرچند که با پیگیریهای سه روز قبل خبرنگار نسیم آنلاین از یکی از مدیران بیمه مرکزی، وی قول داد که این موضوع را پیگیری خواهد کرد که منتهی علیه این پیگیری ها، به درج گزارش کلی و نه تفکیکی عملکرد صنعت بیمه منجر شد.
از سالهای قبل، همواره شرکت های بیمه ای نسبت به انتشار گزارش تفکیکی عملکرد خود از سوی بیمه مرکزی واکنش منفی نشان میداده اند، چرا که با این اقدام ، پنجره جدیدی از اطلاعات شرکت های بیمهای به روی پایشگران عملکرد شرکت های بیمه ای و فعالان رسانه ای گشوده می شود که گمان می رود این مهم، چندان هم به مذاق مدیران شرکت های بیمهای خوش نمیآید.
یکی از مدیران بیمه مرکزی به نسیم آنلاین گفته که در صورت آماده شدن این گزارشها ، انتشار آن عملی خواهد شد.
اما آیا با رسیدن سال ۹۴ به ایستگاه پایانی هم آمار عملکرد تفکیکی شرکت ها آماده نشده است؟
اکنون، اما با نشر گزارش کلی عملکرد صنعت بیمه در ماه یازدهم، دو گزینه به ذهن متبادر می شود ؛ فراموشی و کم اهمیتی دست اندرکاران بخش آمار بیمه مرکزی در انتشار این گزارش و یا فشار شرکت های بیمه ای به رئیس کل بیمه مرکزی برای عدم انتشار گزارش ، لااقل در انتهای سال ۹۴.
در صورت قرین به صحت بودن گزینه نخست، رئیس کل بیمه مرکزی یا قائم مقام آن باید اهمیت نشر این آمارها را به دست اندرکاران آن گوشزد سازند تا با هوشیاری بیشتری در قبال این اقدام مهم فعالیت کنند.
اما چنانچه فرضیه دوم صحیح باشد، باید از هم اکنون رئیس کل بیمه مرکزی و تیم همراه منتظر انتقادات تند و تیز نمایندگان رسانه های گروهی باشند، هر چند که در این شرایط کفه گزینه اول در ترازوی قضاوت به کفه فرضیه دوم سنگینی می کند.