کد مطلب: ۱۰۳۹۴۵۰
لینک کوتاه کپی شد

وزیر انرژی روسیه: همکاری سازنده ای میان اعضای جی یی سی اف وجود دارد

وزیر انرژی روسیه: همکاری سازنده ای میان اعضای جی یی سی اف وجود دارد

آلکساندر نواک افزود: انتظار داریم که وضع بازار گاز را مورد بحث و بررسی قرار گیرد؛ با این حال، این موضوع تا حد زیادی به شرائط بازارهای جهانی نفت خام بستگی دارد

به گزارش «نسیم»وزیر انرژی روسیه با مطلوب و سازنده خواندن همکاری میان اعضای مجمع کشورهای صادرکننده گاز، گفت: روابط کشورهای عضو هم اکنون مبتنی بر اعتماد و درک متقابل است .

آلکساندر نواک در پاسخ به پرسشی درباره انتظار روسیه از نشستهای وزارتی و سومین اجلاس سران این مجمع گفت: مرحله نخست انتظار داریم که وضع بازار گاز را مورد بحث و بررسی قرار دهیم؛ با این حال، این موضوع تا حد زیادی به شرائط بازارهای جهانی نفت خام بستگی دارد .

وی افزود: در نشست امروز وزیران مجمع کشورهای صادرکننده گاز گزارشی از بازار جهانی گاز طبیعی که دیروز بوسیله هیئت اجرایی آماده شد، ارائه می شود .

وزیر انرژی روسیه با بیان این که بررسی دیدگاههای کشورهای گوناگون درباره تحولات آینده بازار گاز، کاری مطلوب است، گفت: ما معتقدیم که سران و رؤسای دولتهای کشورهای عضو مجمع در سومین نشست سران جی یی سی اف نیز مسائل مشابهی را مطرح خواهند کرد .

نواک در پاسخ به پرسشی دیگر دراین باره که دیدگاه شما درباره دورنمای شرائط همکاری میان تولیدکنندگان عمده گازچیست، گفت: ما با وزیران کشورهای عضو جی یی سی اف از نظر روابط دوجانبه و توسعه پروژه های مشترک روابط نزدیکی داریم .

وی ادامه داد: مجمع کشورهای صادرکننده گاز بیشتر یک نهاد مشاوره ای است و دخالتی در تصمیم سازی ندارد .

نواک با اشاره به روابط خوب و تفاهم میان اعضای مجمع گفت: در چارچوب این اجلاس، امروز مسائل مورد نظر را بررسی می کنیم، هم اکنون همکاری سازنده ای میان اعضای مجمع وجود دارد که مبتنی بر اعتماد و درک متقابل است .

وی در پاسخ به پرسش خبرنگار نشریه پلاتس درباره معاملات نفت در برابر کالا میان ایران و روسیه که در آغاز سال جاری میلادی در خبرها مطرح شد، گفت: در سال 2014 میلادی سند تفاهمی میان تهران و مسکو برای همکاریهای اقتصادی و تجاری امضا شد و همچنان معتبر است و شرکتهای تجاری همچنان به همکاری با یکدیگر ادامه می دهند .

دیدگاه