کد مطلب: ۱۰۱۸۵۳۱
لینک کوتاه کپی شد

معاملات بازار فرابورس با دادوستد 884 میلیون برگه سهم پایان یافت

معاملات بازار فرابورس با دادوستد  884 میلیون برگه سهم پایان یافت

در پایان معاملات امروز 17 مردادماه، 884 میلیون و 80 هزار ورقه بهادار در 14 هزار و 563 نوبت معامله شد و ارزش آن به یک هزار و 797 میلیارد و 940 میلیون ریال رسید

به گزارش «نسیم» به نقل از روابط عمومی فرابورس ایران، بانک گردشگری با معامله 16 میلیون و 640 هزار سهم، بیشترین حجم و سرمایه گذاری میراث فرهنگی با 26 میلیارد و 310 میلیون ریال معامله، بالاترین ارزش معاملات روز جاری را به خود اختصاص داد و شاخص کل فرابورس ضمن کاهش روی 772.35 واحد متوقف شد.

در جریان معاملات نخستین روز هفته، بیشترین افزایش قیمت مربوط به سهام شرکت های قند چهارمحال، ذوب آهن اصفهان و فولاد آلیاژی یزد بود و در سوی دیگر بازار هم شرکت های نیرو سرمایه، زغال سنگ پروده طبس و صنعتی و معدنی شمال شرق شاهرود با بیشترین کاهش قیمت سهام مواجه شدند.

بازار اوراق با درآمد ثابت شاهد معامله 35 هزار و 130 مشارکت نفت و گاز پرشیا در روز جاری بود و بیشترین حجم معاملات صندوق های قابل معامله(ETF) هم به صندوق سرمایه گذاری اعتماد با خرید و فروش 6 میلیون و 760 هزار سهم اختصاص یافت.

گفتنی است، امروز شاهد بازگشایی نماد معاملاتی شرکت توسعه خدمات دریایی و بندری سینا پس از برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام، تقسیم سود نقدی هر سهم و ارائه اطلاعات پیش بینی و نماد معاملاتی شرکت آهن و فولاد ارفع پس از ارائه اطلاعات پیش بینی، بودیم.

دیدگاه