کد مطلب: ۱۰۱۳۲۳۱
لینک کوتاه کپی شد

بررسی خلأهای بودجه‌نویسی حوزه کشاورزی با حضور نوبخت

بررسی خلأهای بودجه‌نویسی حوزه کشاورزی با حضور نوبخت

سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به اینکه به زودی بودجه‌نویسی سال آینده در دستورکار قرار می‌گیرد، افزود: روز سه‌شنبه اعضای این کمیسیون در نشستی خلاءهای بودجه‌نویسی حوزه کشاورزی را مورد بحث و بررسی قرار می‌دهند

به گزارش «نسیم»، محمدمهدی برومندی در گفت وگو با خانه ملت با اشاره به دستور کار جلسه روز سه شنبه کمیسیون کشاورزی،آب ومنابع طبیعی مجلس گفت: درجلسه روز سه شنبه اعضای کمیسیون میزبان محمدباقر نوبخت معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور خواهند بود.

نماینده مردم مردم ارسنجان، پاسارگاد و مرودشت درمجلس شورای اسلامی افزود: با توجه به موضوعات و مباحث مربوط به بخش کشاورزی ازجمله خشکسالی مفرطی که در این بخش وجود دارد و از سوی دیگر بخش کشاورزی یک محور اصلی توسعه کشور به شمار می رود،باید خلاء هایی که دربحث بودجه نویسی مربوط به بخش کشاورزی وجود دارد مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

برومندی با اشاره به اینکه به زودی بودجه نویسی سال آینده کشور در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار می گیرد،تصریح کرد: درهمین راستا کمیسیون کشاورزی،آب ومنابع طبیعی مجلس روز سه شنبه میزبان محمدباقر نوبخت معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور خواهند بود تا تاکیداتی را درخصوص مسایل فوق داشته باشند تا به بخش کشاورزی توجه ویژه ای صورت گیرد.

وی گفت:دراین جلسه بحث پیرامون مسائل مرتبط با بخش کشاورزی،تحقق بودجه حوزه‌های کشاورزی و آب در قانون بودجه سال1394 و همچنین چشم‌انداز و سیاست‌های متخذه حوزه‌های مذکور در لوایح پنجساله ششم توسعه جمهوری اسلامی ایران و بودجه سال 1395 کل کشور مطرح خواهد شد.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی،آب ومنابع طبیعی مجلس تصریح کرد: دراین نشست همچنین درخصوص تخصیص اعتبارات به بخش کشاورزی،ردیف‌هایی که وجود دارد مثل آبیاری تحت فشار و تسهیلاتی که باید به بخش کشاورزی داده شود با نوبخت تشریک مساعی می شود و با این مقام مسئول درخصوص چشم انداز و سیاست‌های سازمان مدیریت و برنامه ریزی درخصوص برنامه 5 ساله ششم توسعه همفکری و تبادل نظر خواهیم داشت

دیدگاه