پول رایج آمریکا در چهارراه استانبول 57 تومان گران شد

صرافان بازار ارز و سکه روز یکشنبه نرخ هر دلار آمریکا را با 57 تومان رشد نسبت به روز گذشته 3381 تومان و هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید را با 18 هزار تومان افزایش 982 هزار تومان تعیین کردند
امروز هر یورو در بازار آزاد با 50 تومان رشد نسبت به روز گذشته سه هزار و 630 تومان و هر پوند نیز با 59 تومان افزایش قیمت چهار هزار و 950 تومان قیمت خورد .
هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید و قدیم با 18 هزار تومان رشد نسبت به روز مذکور 982 هزار تومان به خریداران عرضه شد .
هر نیم سکه نیز با 9 هزار تومان رشد نسبت به روز مذکور 526 هزار تومان و هر ربع سکه نیز با 5 هزار تومان افزایش قیمت 285 هزار تومان فروخته شد .
هر سکه یک گرمی نیز با 5 هزار تومان افزایش 190 هزار تومان خرید و فروش شد و هر گرم طلای 18 عیار نیز با 100 هزار تومان قیمت خورد .
قیمت هر اونس طلا در بازار جهانی همانند دیروز 1208 دلار بود .