کد مطلب: ۸۰۵۰۶۴
لینک کوتاه کپی شد

اخبار آرشیوی

اخبار آرشیوی

دبیر شورای عالی فضای مجازی مصوبات این شورا در مورد تعریف و الزامات حاکم بر تحقق شبکه ملی اطلاعات و بودجه سال 93 مرکز ملی فضای مجازی را برای اجرا به مرکز ملی فضای مجازی ابلاغ کرد

به گزارش «نسیم»، به نقل از روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران، محمدحسن انتظاری، دبیر شورای عالی فضای مجازی، مصوبات جلسه پانزدهم شورای عالی فضای مجازی در مورد تعریف و الزامات حاکم بر تحقق شبکه ملی اطلاعات و بودجه سال 1393 مرکز ملی فضای مجازی را برای اجرا به مرکز ملی فضای مجازی ابلاغ کرد.

مصوبات جلسه پانزدهم مورخ 3/10/1392 شورای عالی فضای مجازی به شرح زیر که طی نامه شماره 102405/92/ش مورخ 30/10/1392 به استحضار مقام معظم رهبری (مدظله العالی) رسیده است، جهت اجرا ابلاغ می‌شود.

مصوبه اول: تعریف شبکه ملی اطلاعات

شبکه ملی اطلاعات، به عنوان زیرساخت ارتباطی فضای مجازی کشور، شبکه‌ای مبتنی بر قرارداد اینترنت به همراه سوئیچ‌ها و مسیریاب‌ها و مراکز داده‌ای است به صورتی که درخواست‌های دسترسی داخلی برای اخذ اطلاعاتی که در مراکز داده داخلی نگهداری می‌شوند به هیچ وجه از طریق خارج کشور مسیریابی نشود و امکان ایجاد شبکه‌های اینترانت و خصوصی و امن داخلی در آن فراهم شود.

مصوبه دوم: الزامات حاکم بر تحقق شبکه ملی اطلاعات به عنوان زیرساخت ارتباط فضای مجازی کشور

1. شبکه‌ای متشکل از زیرساخت‌های ارتباطی با مدیریت مستقل کاملاً داخلی؛

2. شبکه‌ای کاملاً مستقل و حفاظت‌شده نسبت به دیگر شبکه‌ها (از جمله اینترنت) با امکان تعامل مدیریت شده با آنها؛

3. شبکه‌ای با امکان عرضه انواع محتوا و خدمات ارتباطی سراسری برای آحاد مردم با تضمین کیفیت از جمله قابلیت تحرک؛

4. شبکه‌ای با قابلیت عرضه انواع خدمات امن اعم از رمزنگاری و امضای دیجیتالی به کلیه کاربران؛

5 . شبکه‌ای با قابلیت برقراری ارتباطات امن و پایدار میان دستگاه‌ها و مراکز حیاتی کشور؛

6 . شبکه‌ای پرظرفیت، پهن باند و با تعرفه رقابتی شامل مراکز داده و میزبانی داخلی.

مصوبه سوم: بودجه سال 1393 مرکز ملی فضای مجازی

به منظور تحقق اهداف شورای عالی فضای مجازی و مرکز ملی فضای مجازی، موافقت گردید دولت مبلغ یک هزار میلیارد ریال از محل ردیف‌های درآمدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان بودجه سال 1393 مرکز ملی فضای مجازی منظور نماید.

دبیر شورای عالی فضای مجازی ـ محمدحسن انتظاری

دیدگاه