کد مطلب: ۵۹۰۸۴۴
لینک کوتاه کپی شد

اخبار آرشیوی

اخبار آرشیوی

معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس‌جمهور خبر داد: "احیای سازمان مدیریت" و "تغییر اساسی در نظام برنامه‌ریزی کشور" بزودی و با ادغام دو معاونت نظارت راهبردی و توسعه مدیریت و سرمایه انسانی ریاست جمهور و با همکاری مجلس انجام خواهد شد

به گزارش «نسیم»، به نقل از روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس‌جمهور، دکتر محمدباقر نوبخت صبح امروز با حضور در محل معاونت و تشکیل شورای معاونین همچنین حضور در جمع کارشناسان و کارمندان این مجموعه سیاست ها و برنامه های دولت تدبیر و امید در حوزه منابع انسانی را تشریح نمودند.
وی اعلام کرد: اصلاح نظام برنامه‌ریزی کشور که متضمن اصلاح نظام مالی و بودجه‌ای و اصلاح در نظام منابع انسانی کشور می‌باشد، با پشتوانه کارشناسی 8 ساله و با ادغام دو معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس‌جمهور و معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور و احیای سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور در دستور کار عملیاتی دولت قرار دارد.
ایشان افزود: متأسفانه انحلال سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور در 8 سال گذشته باعث نابسامانی درحوزه بودجه و منابع انسانی دولت گردید که این امر مکرراً مورد انتقاد کارشناسان قرار گرفته و ریاست محترم جمهور جناب آقای دکتر روحانی به درستی احیای مجدد این سازمان را از اهم برنامه هایدولت در ایام انتخابات اعلام کردند و اکنون با استقرار دولت و با همکاری مجلس شورای اسلامی در اسرع وقت و در چارچوب برنامه 100 روزه دولت تدبیر و امید این امر محقق خواهد شد.
معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور با بیان این مطلب که باید رشد اقتصادی با توزیع عادلانه ثروت همراه شود و توسعه بر محور انسان شکل گیرد افزود: توسعه در مسیر تطور مفهومی خود تاکنون بسیاری از مفاهیم را در برگرفته و امروز تمام دنیا به این نتیجه رسیده است که باید توسعه بر محور انسان شکل گرفته و نهایتاً با رشد اقتصادی زمینه ساز توزیع عادلانه ثروت در جامعه را فراهم آورد.
وی افزود: کشور ما هم پیش از انقلاب و از اواخر دهه 30 که اولین برنامه هفت ساله عمرانی تدوین گردید و پس از انقلاب اسلامی نیز با تدوین برنامه‌های پنج ساله توسعه که اکنون در اواسط دوره اجرای پنجم آن به سر می‌بریم در مسیر برنامه‌های توسعه‌ای قرار گرفته است و همه باید تلاش کنیم تا کشور گام‌های استواری در این زمینه بردارد.
سرپرست معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی افزود: باید در روند برنامه‌ریزی توسعه‌ای کشور به صورت جامع و یکپارچه به مباحث مربوط به نیروی انسانی، منابع مالی و بودجه و حتی منابع طبیعی و زیست‌محیطی پرداخته شود و امیدواریم احیای سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور زمینه لازم برای این امر را فراهم آورد.

دیدگاه