کد مطلب: ۲۸۰۳۴۵
لینک کوتاه کپی شد

اخبار آرشیوی

اخبار آرشیوی

محمدرضا زنوزی، سرمایه‌دار بزرگ تبریزی: من را با امیرخسروی و شهرام جزایری مقایسه نکنید/ آمریکا و غرب اگر 100 برابر مبلغ اختلاس هم خرج می‌کردند نمی‌توانستند اینچنین آبروی ایران را ببرند

به گزارش «نسیم»، محمدرضا زنوزی، مالک چندین شرکت صنعتی از جمله؛ فولاد گستر تبریز، کارخانه‌های درپاد و فولاد شاهین بناب و چند شرکت بزرگ دیگر در گفتگو با هفته نامه "پنجره" در مورد شایعات فساد مالی و تخلفات بانکی‌اش گفت: همکاری گروه من با نظام بانکی کاملا منطبق بر قوانین پولی و بانکی کشور بوده و مشکلی درباره رعایت قوانین بانکی در این زمینه نداریم و اگر تخلفی صورت گرفته، دستگاه قضایی قطعا به آن رسیدگی خواهد کرد.
زنوزی با رد شایعه بازداشتش و همچنین تکذیب خرید خودرو رئیس‌جمهور توسط او گفت: مطمئن باشید با انتشار این شایعه‌ها فقط اقتصاد مملکت آسیب می‌بیند و به سود آن نخواهد بود.

دیدگاه