کد مطلب: ۲۱۶۶۲۰۳
لینک کوتاه کپی شد

ترکش موشک‌های ایرانی بورس آمریکا را سرخ پوش کرد

ترکش موشک‌های ایرانی بورس آمریکا را سرخ پوش کرد

در پی حملات تلافی جویانه کشورمان به تأسیسات انرژی در برخی کشورهای حوزه خلیج‌فارس، بورس آمریکا ریزش نسبتا سنگینی را به ثبت رساند.

طی ساعات گذشته بورس وال استریت آمریکا ریزش نسبتا سنگینی را تجربه کرد.

در پی حمله روز گذشته آمریکا و رژیم صهیونی به تأسیسات انرژی در میدان گازی پارس حنوبی، نیروهای مسلح قهرمان کشورمان طی شب گذشته حملات دقیق و ویران کننده‌ای را به تأسیسات نفتی و گاز در برخی کشورهای حوزه خلیج فارس انجام دادند که به وقوع آتش سوزی گسترده ای در این تأسیسات منجر شد.

از آنجا که شرکت های آمربکایی از جمله سهامداران اصلی این تأسیسات بودند و منافع زیادی در آنها داشتند، حمله به آنها به شدت به ارزش شرکت‌های آمریکایی آسیب زده و به همین دلیل طی شب گذشته شاهد منفی شدن ارزش سهام آنها و به طور کلی نمادهای معاملاتی در بورس وال استریت بودیم.

بر همین اساس شاخص داو جونز ۱.۶ درصد منفی شده و به پایین‌ترین سطح خود در ۳ ماه گذشته رسیده است.

شاخص های S&P500 و نزدک نیز به ترتیب ۱.۳ درصد و ۱.۴ درصد از ارزش خود را از دست دادند.

ارزیابی ها حاکی از آن است که تبعات منفی ادامه درگیری با کشورمان، به از دست رفتن ۸۲۰ میلیارد دلار ارز ارزش بازار سهام آمریکا فقط طی معاملات شب گذشته منجر شده است.

منبع: مهر
دیدگاه