کد مطلب: ۲۱۵۵۲۷۰
لینک کوتاه کپی شد

نشست بررسی ریسک‌های کسب و کار در روند جهش تولید برگزار می‌شود

نشست بررسی ریسک‌های کسب و کار در روند جهش تولید برگزار می‌شود

یک‌صد و هفتاد و سومین نشست علمی-تخصصی مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری تحت عنوان "ریسک‌های کسب و کار در روند جهش تولید" برگزار می‌شود.

به گزارش روابط‌عمومی مرکز، یک‌صد و هفتاد و سومین نشست علمی-تخصصی مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری تحت عنوان "ریسک‌های کسب و کار در روند جهش تولید؛ چالش‌ها و توصیه‌های سیاستی" روز سه‌شنبه 12 تیرماه 1403، از ساعت 9:00 الی 11:00، با حضور جامعه علمی، پژوهشی، دانشگاهی، اندیشگاهـی، صاحب‌نظران، مدیـران، کارشناسان دستگاه‌های اجرایی ملّی و استـانی برگزار می‌شود .

در این نشست، علاءالدین ازوجی؛ مشاور رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور و رئیس پیشین سازمان مدیریت و برنامه­ریزی استان تهران به عنوان مدیر علمی نشست و همچنین علی داوری؛ عضو هیئت علمی دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران و رضا محمّدکاظمی؛ عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و قائم مقام رئیس کرسی یونسکو در کارآفرینی به‌‌عنوان سخنران در این نشست به ایراد نقطه‌نظرات خود می‌پردازند .

علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به تالار مجازی مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری به نشانی http://connect.mporg.ir/cdrf در این نشست شرکت نمایند.

دیدگاه