کد مطلب: ۲۱۴۲۵۰۷
لینک کوتاه کپی شد
اقتصاددان و معاون سابق مرکز پژوهش‌های مجلس:

مالیات بر عایدی سرمایه منجر به فرار سرمایه نمی شود

مالیات بر عایدی سرمایه منجر به فرار سرمایه نمی شود

محمدهادی سبحانیان بیان کرد: بحث فرار سرمایه شبه‌ای است که چندان موضوعیت ندارد و با وضع مالیات بر عایدی سرمایه ما فرار گسترده سرمایه را نخواهیم داشت.

به گزارش « نود اقتصادی »، محمد هادی سبحانیان، اقتصاددان و معاون سابق مرکز پژوهش‌های مجلس اظهار داشت: همانطور که در حال غیر جذاب کردن سوداگری هستیم باید فضای کسب و کار را تسهیل کنیم و موانعی که بر سر شروع کار اقتصادی قرار دارد از جلوی کسب و کارها برداریم. حتی تخفیفات مالیاتی برای فعالیت‌های اقتصادی و تولیدی در نظر گرفته شود و به طور مثال نرخ مالیاتی آنها را از ۲۵ درصد به نرخ پایین‌تری کاهش دهیم.

وی بیان کرد: مجموع این اقدامات کمک خواهد کرد تا فعالیت‌های اقتصادی در کشور جذاب شود. در کنار این موضوع سفت و سخت‌ترین قوانین مالیاتی که در سایر کشورها وجود دارد، بحث فرار سرمایه شبه‌ای است که چندان موضوعیت ندارد و با وضع مالیات بر عایدی سرمایه ما فرار گسترده سرمایه را نخواهیم داشت.

دیدگاه