کد مطلب: ۲۱۳۷۳۶۶
لینک کوتاه کپی شد
نماینده اسبق ایران در اوپک:

رقم فروش نفت در لایحه بودجه ۱۴۰۰ از نظر کارشناسی قابل دفاع نیست

رقم فروش نفت در لایحه بودجه ۱۴۰۰ از نظر کارشناسی قابل دفاع نیست

محمدعلی خطیبی بیان کرد: اعداد و ارقامی که لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ در خصوص میزان تولید نفت و درآمدهای نفتی پیش بینی کرده از نظر کارشناسی قابل دفاع نیست. 

به گزارش‌« نود اقتصادی »، محمدعلی خطیبی، نماینده اسبق ایران در اوپک اظهار داشت: اعداد و ارقامی که لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ در خصوص میزان تولید نفت و درآمدهای نفتی پیش بینی کرده از نظر کارشناسی قابل دفاع نیست.

وی بیان کرد: بنابراین ضرورت دارد این ارقام تعدیل شود. بعید به نظر می رسد میزان تولید نفت و همینطور درآمدهای نفتی که در لایحه بودجه دولت برای سال آینده هدف گیری شده محقق شود.

نماینده اسبق ایران در اوپک گفت: همه دنیا می دانند در سال های ۹۸ و ۹۹ میزان صادرات نفت ایران بر مدارکاهشی بوده اگر رقم صادرات نفت دو ساله اخیر مد نظر قرار گیرد به نظر می رسد به واقعیت نزدیک تر باشد. تدوین لایحه بودجه بر اساس آمال و آرزوها نیست بلکه مبتنی بر واقعیت های کشور است.

دیدگاه