کاری کنید که همکاران من فقط نگران سلامت مردم باشند، نه اقتصاد، فرهنگ و روابط بین الملل!

«در پاسخ پرسش جنابعالی که بیماری در ماههای آینده با ما چه خواهد کرد نیز باید به این واقعیت تلخ که بارها گفتهام اذعان نمود که در جهان همه کشورها و سازمان جهانی بهداشت نیز پاسخی برای این پرسش ندارند.»
به گزارش « نود اقتصادی »، سعید نمکی وزیر بهداشت در نامهای به مسعود نیلی دستیار سابق رئیس جمهور در امور اقتصادی نوشت: در پاسخ پرسش جنابعالی که بیماری کرونا در ماه های آینده با ما چه خواهد کرد باید به این واقعیت تلخ که بارها گفته ام اذعان نمود که در جهان همه کشورها و سازمان جهانی بهداشت نیز پاسخی برای این پرسش ندارند.
همه دارند با ویروس ناشناخته شطرنج بازی می کنند. گرچه پیش بینی های اپیدمیولوژیک ما تا کنون مقرون به صحت است اما تغییرات آینده نامعلوم بیماری در جهان همه کارشناسان خبره را با بلاتکلیفی مواجه کرده است. آنچه از اجداد ویروس موجود می شناسیم با رفتار این فرزند ناخلف برابر نیست و شاید با گذر ایام و تبادل اطلاعات جهانی بتوان در برآوردهای آتی مطمئن تر اظهارنظر کرد.
اینکه فرموده اید در صورت بروز مشکلات برای سلامتی و جان مردم بدلیل گشایش های موجود انگشت های ملامت این حقیر را نشانه خواهد گرفت نیز باید بیان کنم که اینجانب آنچه در زمینه کارشناسی و مدیریت بیماری در عرصه نظام سلامت که حاصل چهاردهه تجربه و دانش علمی و اجرائی بود به صحنه آوردم. آنچه همکاران جنابعالی و صاحبنظران عرصه اقتصاد بعنوان دغدغه ملی از اقتصاد کشور بیان کردند ما را بر آن داشت تا راهی میانه برگزینیم.
ما در بهداشت می گوئیم آب آلوده نخورید اگر گفتند در این بیابان خشک، آب دیگری نیست میگوئیم لااقل بجوشانید و میل کنید. همه دانشمندان عرصه اقتصاد و جامعه شناسی و غیره در این روزهای سخت باید در کنار مدافعان سلامت کشور قرار گیرند و راهکارهای دیگری بیابند تا همکاران من فقط نگران سلامت مردم باشند نه اقتصاد، سیاست، فرهنگ، روابط بین الملل و غیره.
گفتنی است مسعود نیلی روز چهارشنبه در یادداشتی با گلایه از وزیر بهداشت در خصوص حرکت به سمت عادی سازی شرایط از ۳۰ فروردین ماه، خواستار توضیح در مورد این اقدام دولت شده بود.