کد مطلب: ۲۱۲۷۸۵۸
لینک کوتاه کپی شد

دولت هیچ اقدامی برای مدیریت هزینه‌هایش برنداشته و فقط به فکر درآمد بیشتر است

دولت هیچ اقدامی برای مدیریت هزینه‌هایش برنداشته و فقط به فکر درآمد بیشتر است

دولت باید مخارج اش را کنترل کند و مراقب باشد. اما فقط به فکر کسب درآمد بیشتر است. استخری که می‌خواهد آن را پر کند یک سوراخ بزرگ دارد. دولت هرچقدر پول و منابع مالی از فروش نفت، مالیات و... وارد این سیستم کند، هزینه‌های زیاد جاری آنرا می‌بلعد.

به گزارش‌«ود اقتصادی»، داود سوری، تحلیلگر مسائل اقتصادی اظهار داشت: دولت هیچ گاه به سمت بازسازی ساختار مالی و مدیریت هزینه های خود نرفته است. در هیچ کدام از مواردی که دولت از کسری بودجه گله کرده، حتی قدمی به سمت مدیریت هزینه های خود برنداشته است.

وی افزود: دولت باید مخارج اش را کنترل کند و مراقب باشد. اما فقط به فکر کسب درآمد بیشتر است. استخری که می‌خواهد آن را پر کند یک سوراخ بزرگ دارد. دولت هرچقدر پول و منابع مالی از فروش نفت، مالیات و... وارد این سیستم کند، هزینه‌های زیاد جاری آنرا می‌بلعد.

دیدگاه