
«نود اقتصادی» بررسی کرد+نمودار
درآمد ۴۹۱ هزار میلیارد تومانی دولت روحانی از گرانی ارز
رضا نورانی با بیان اینکه صادرات نقشی در گرانی میوه ها ندارد، گفت: برخی از میوه ها از جمله پرتقال، سیب و کیوی صادر می شود و گلابی که اخیرا گفته می شود قیمت آن بالا رفته حتی یک کیلو هم صادرات ندارد.
اصغر حسینی بهارانچی بیان کرد: بازار مرغ در دست دلالان افتاده است و این در حالی است که کمبود مرغ وجود ندارد.
مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی با اشاره به کاهش قیمت مرغ در بازار گفت: با توجه به جوجهریزی مناسب و تخصیص نهادههای دامی،کمبودی در عرضه مرغ نداریم.
عباس قبادی با بیان اینکه با انباشت میوه در کشور مواجهیم، گفت: در سال ۱۳۹۸ نسبت به ۱۳۹۷ حدود ۷۰ درصد رشد صادراتی و امسال به نسبت سال ۱۳۹۸ حدود ۳۰ درصد رشد صادراتی در میوه داشتیم.
حبیب اسدالله نژاد بیان کرد: مرغداران مرغ تولیدی خود را تحویل کشتارگاه میدهند، اما پس از تحویل مرغ به کشتارگاه هیچ گونه نظارتی بر توزیع مرغ در کشور صورت نمیگیرد.