چهارشنبه هفدهم خرداد ۱۴۰۲ ساعت ۹:۹:۱۱ بعد از ظهر

اخبار بودجه

تحلیلگر مسائل اقتصادی در گفتگو با «نود اقتصادی»:
گرانی دلار در یک و نیم ماه گذشته به خواست دولت انجام شد

دکتر محمود زرین ماه بیان کرد: افزایش تعهدات بودجه‌ای دولت به خصوص تعهداتی که مجلس روی دوش آن گذاشته بود شرایطی را فراهم کرد که دولت روی موضوع افزایش قیمت ارز نقش آفرینی کند.

فیلم/سخنگوی اقتصادی دولت:
برخی از پیشنهادات نمایندگان مجلس در بودجه، بار مالی ایجاد کرده است

احسان خاندوزی با بیان اینکه برخی از پیشنهادات نمایندگان مجلس در بودجه، بار مالی ایجاد کرده، گفت: درباره بخش‌هایی که باعث فشار مالی و تورم می‌شود از طریق شورای نگهبان پیگیری می‌کنیم.

بزرگی دولت و نگاه بخشی نمایندگان مجلس دو عامل بازدارنده تدوین بودجه کارآمد است

در نشست علمی و تخصصی مطرح شد: ابلاغ سیاست های کلی در خصوص بودجه می تواند به ساماندهی مشکلات و  رفع کاستی های قانونی در خصوص نقش مجلس و دولت در نسبت با بودجه پایان دهد. بودجه یک بحث پیچیده و چند لایه است که باید به همه تاثیرات آن توجه کرد. بزرگی دولت به پیچیدگی بودجه منجر شده است. نگاه بخشی نمایندگان بلای جان بودجه های سنواتی است.

 داده کاوی، ابزار فناورانه ای در خدمت نظارت و اجرای بودجه 

در نشست علمی-تخصصی مطرح شد: کنترل به موقع و صحیح باعث می شود اگر در سیستم مشکل و مسئله ای وجود داشته باشد، با فوریت برای رفع آن مشکلات اقدام صورت گیرد. با استفاده از دیتا ماینینگ می توان به روابط پنهان داده های مالی دست پیدا کرد. تنّوع و تکثّر دیتا، مدیر را  با نوعی از حواس پرتی و عدم تمرکز مواجه می کند. حسابرس امین، حلقه وصل ورود اطلاعات اولیهء صحیح به سیستم میباشد.

نشست "اصلاح طبقه بندی ردیف های بودجه"برگزار می شود

یکصد و یازدهمین نشست مرکز تحت عنوان اصلاح طبقهبندی ردیفهای بودجه در قالب نشست های همایش اصلاح روند بودجه ریزی برگزار می شود.

«نود اقتصادی» بررسی می‌کند؛
وابستگی ۲۰ درصدی صنعت دارو به واردات مواد اولیه خارجی


فیلم/ تحلیلگر مسائل اقتصادی:
شهید رجایی هم مثل حسن روحانی یک شبه بنزین را ۳ برابر کرد
فیلم/ عضو هیات مدیره انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت:
ارزهای بلوکه شده در خارج را تبدیل به خط اعتباری صادرات کنید

پربیننده