
«نود اقتصادی» بررسی کرد+سند
حضور پررنگ تعاونی کارکنان ایرانخودرو در بازار قند و شکر!
یونس ژائله با بیان اینکه با این نرخ گندم، ماکارونی، کیک و بیسکویت ما را هیچ جای دنیا نمیخرد، گفت: گندم وارد کردیم ولی ۴ ماه است که در گمرک مانده است!
حسین کاخکی با بیان اینکه عمده صادرات زمینی ما از مرز آستارا و آذربایجان به روسیه میرود گفت: مقامات روسی مدام به ما میگویند چرا از طریق کشتیهای "رو رو "و دریا به ما صادرات نمیکنید؟
سعید جلالی قدیری با بیان اینکه قیمت پوشاک ایرانی بیش از دو برابر شده ولی قیمت پوشاک خارجی ثابت است. همین مسئله سیل پوشاک قاچاق به ایران را سرازیر کرده است، گفت: بخش خصوصی کشور با افزایش مناطق آزاد مخالف بودند ولی هم این مناطق افزایش پیدا کرد و هم اصلاح قانون مناطق آزاد به مجلس راه پیدا نکرد.
مجتبی صفایی بیان کرد: در صورت تشکیل وزارت بازرگانی، باید همه حوزههای مرتبط با بحث تجارت و بازرگانی، از جمله حوزه های کشاورزی که با قانون به وزارت جهاد منتقل شده، زیر چتر همین وزارتخانه قرار گیرد.
ناصر بیکی بیان کرد: علیرغم دستور وزارت صمت بر صفر بودن تعرفه صادراتی، گمرک اعلام می کند که تعرفه صفر نیست.