
در گفتگو با «نود اقتصادی» مطرح شد+جدول
چرا شاخص بورس ریخت؟
پیش بینی ۱۵ اقتصاددان از آیندهی بازار سرمایه
ارسلان ظاهری بیان کرد: راهبرد آمریکا از ابتدای بهمن امسال تا بهمن سال آینده این خواهد بود که ابتدا فورا یک سری اقدامات یک جانبه اعتمادزا انجام شود. مثلا ممنوعیت سفر آمریکاییها به ایران اصلاح گردد و سپس تحریمهای یک جانبه روی برخی مقامات ایران مثل آقای ظریف برداشته شود. احتمال دارد با آمدن بایدن وام ۵ میلیارد دلاری صندوق بین المللی پول برای کرونا به ایران پرداخت شود.
آلبرت بغزیان بیان کرد: بانک مرکزی است که سیاست کاهش قیمت را با سرعت خیلی کم در پیش گرفته است، این در حالی است که انتظار میرفت قیمت ارز زودتر از اینها وارد کانال ۲۱ هزار تومان شود. حال اینکه روند کاهشی قیمت ارز حفظ شود هم خود تبدیل به نگرانی بعدی خواهد شد، اینکه چه مدت شاهد نزول قیمت دلار باشیم.
ابراهیم شیبانی بیان کرد: محال است که یک رییس جمهور آمریکا بیاید و مخالف روال گذشته عمل کند و سیاستها عوض شود. آمدن بایدن ابدا نمیتواند سیاست آمریکا را عوض کند چون باید حافظ آن بنیان اقتصادی باشد.
زمانی که بایدن، روی کار بیاید مسائل بسیاری برای حل و فصل دارد، اما ایجاد روابط با ایران که شامل لغو تحریمهای صادرات نفت این کشور است، در اولویتهای آخر وی قرار دارد.
موسی الرضا ثروتی با بیان اینکه هر دو حزب حاضر در آمریکا مخالف پیشرفت ایران هستند، گفت: ذوق زدگی نسبت به حضور بایدن در کاخ سفید ساده لوحی و خوش خیالی است.
پیش بینی ۱۵ اقتصاددان از آیندهی بازار سرمایه